Moldova

Traduceri

Traduceri din/in limba română/rusa – germană.

Atunci când documentele dvs. au nevoie de traduceri autorizate, acestea sunt efectuate de traducători autorizaţi şi putem oferi la cerere legalizarea notariala a traducerilor, precum şi supralegalizare sau apostilare cu Apostila Conventiei de la Haga.

Traduceri tehnice

Efectuăm traduceri de specialitate pentru documente din domeniul energetic, electric, mecanic, automatic, IT, construcţii, transporturi şi altele. Pentru traducerea documentelor cu grad mare de specialitate, apelăm la profesionişti cu experienţă în domeniul în care activeaza (ingineri, mecanici, IT).

Cunoaştem importanţa deosebită a utilizării de terminologii specifice fiecărui domeniu tehnic şi vă puteţi baza pe experienta noastră precum şi pe vasta bază de date de glosare construită în decursul anilor.

Traduceri IT

Localizare website, localizare software, traduceri pagini web, tutoriale diverse, manuale de asistenta, intreţinere şi operare, documentaţie hardware etc.

Lista noastra de clienti cuprinde firme pentru care am tradus portaluri, situri de prezentare, termeni si conditii, materiale de descriere a unor produse software etc.

Traduceri medicale

Studiile clinice sunt unul dintre domeniile în care ne-am specializat în ultimii ani. Acest tip de documente necesită pregătire de profil şi suntem mândri să spunem că pentru astfel de traduceri apelăm numai la doctori şi cercetători clinici, cu ajutorul cărora am caştigat încrederea multor clienţi din domeniul medical.
Alte acte cu caracter medical ce au fost traduse de noi includ: fişe medicale, prospecte medicamente, diagnostice, fişe pacienţi, FCI, DCI etc.

Traduceri juridice

Motorul dezvoltării noastre a fost şi continuă să fie reprezentat de avocaţi şi case de avocatură ce nu numai că apelează regulat la serviciile noastre, dar ne şi recomandă clienţilor lor.

Traduceri economice

În această categorie putem include o mulţime de documente din domeniul bancar, financiar, contabil, comercial şi chiar de consultanţă şi audit. Proiectele desfăşurate în acest domeniu includ bilanţuri contabile, rapoarte de audit precum şi o mulţime de acte specifice acestui sector.

Reclame

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: